Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Hírek

Polgármesteri tájékoztató

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, Falugondnoki Szolgálatunk működésében bekövetkezett változásokról.
Falugondnokunk, Kovácsné Kiss Andrea 2024.Februárjában, határozatlan idejű munkaviszonyának megszüntetését kezdeményezte. A felmondási idő letelte után jogviszonya 2024.04.14-én megszűnik.

Tovább olvasom

Álláspályázat – Közművelődési munkatárs feladatkör betöltésére.

Tevékenységi kör (ellátandó feladatok):  közművelődési feladatok, a közművelődési célok és programok megvalósítása különböző helyszíneken, meghatározott közművelődési alapszolgáltatások megszervezése, biztosítása, ügyviteli feladatok ellátása. A közművelődési munkatárs munkáját közvetlenül a polgármester irányítása és felügyelete alatt végzi.

Tovább olvasom

Közlemény Répceszentgyörgy településen a polgármester- és az egyéni listás képviselő jelöltek állításához szükséges ajánlások számáról

Az Európai Parlament tagjai, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők közös eljárásban tartott 2024. évi általános választása során a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 307/E. §-a, továbbá a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló 2010. évi L. törvény 9. § (1) és (3) bekezdései alapján az alábbi közleményt adom ki:

Tovább olvasom

Álláshirdetés

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő-ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet kéményseprő szakmunkásokat és betanított munkásokat keres.

Tovább olvasom

Falugondnok

 Falugondnoki feladatok ellátása, munkaköri leírás és szakmai program alapján, figyelemmel a szociális igazgatásról és a szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvényben, valamint az ágazati jogszabályokban foglaltakra.

Tovább olvasom

Közművelődési munkatárs

Tevékenységi kör:  közművelődési feladatok, a közművelődési célok és programok megvalósítása különböző helyszíneken, meghatározott közművelődési alapszolgáltatások megszervezése, biztosítása, ügyviteli feladatok ellátása.

Tovább olvasom