Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Polgármesteri köszöntő

Kedves répceszentgyörgyi , és a községünk iránt érdeklődő látogató!

Répceszentgyörgy község polgármestereként Örömmel köszöntöm Önt honlapunkon,mely minden bizonnyal hozzájárul ahhoz,hogy Répceszentgyörgy kis hazánkban  és határainkon túl is ismertebbé váljon.

Településünk Vas megye északi részén, a sárvári járásban, a Répce folyó jobb partján fekszik. Lakosainak a száma 118 fő ( 2020.01.01.),mely csekély növekedést mutat az utóbbi évek vonatkozásában.

A világháló lehetővé teszi számunkra, hogy a virtuális térbe látogató akár sok száz kilométer távolságból képet kapjon községünkről, életünkről, jövőbeni terveinkről,ugyanakkor  a községben lakóknak is képes naprakész információkkal szolgálni.

A falu vezetése, és lakossága szeretettel vár mindenkit, aki kíváncsi településünk  hagyományaira, kultúrájára, vagy gazdasági lehetőségeire. Répceszentgyörgy büszke természeti szépségeire,épített környezetére,az elmúlt évek eredményeire,de bátor a jövő céljainak megfogalmazásakor is. Új barátokra és ismerősökre van szükségünk,hogy céljainkat elérjük, és a  településen lakók életkörülményei folyamatosan javulhassanak.

Szeretettel üdvözlöm itt településünk lakóit,az innen elszármazottakat,és azokat is,akiket tanulmányai révén a Szentgyörgyi –Horváth Kastélyon keresztül Répceszentgyörgyhöz a mai napig kötődnek!

Látogassanak el hozzánk  személyesen is, tapasztalják meg az itt élők vendégszeretetét, a település utcáinak,köztereinek bensőséges,családias hangulatát.

Jó böngészést,a honlap használatához sok sikert és örömet kívánok minden kedves érdeklődőnek!

Kovácsné Kelemen Gertrúd
Polgármester