Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Arculati kézikönyv

„Otthont építesz… gyűjtesz rá, megveszed az építőanyagokat, mestereket keresel, terveztetsz, tervezel, szervezel, és végül felépül. Életed legnagyobb vállalkozása. Amire annyit készültél, amiről annyit álmodoztál.„ (Csitáry-Hock Tamás)


Répceszentgyörgy nyugodt, csendes környezettel rendelkező kistelepülés, amely évszázadok óta őrzi és ápolja múltját, éli jelenét, tervezi jövőjét, hogy az itt élők számára továbbra is egy biztos, de ugyanakkor fejlődő pont legyen.

A község egész közigazgatási területére- a jogszabályok értelmében- elkészült Répceszentgyörgy településképi arculati kézikönyve.


E dokumentum iránymutatás és választási lehetőségek tárháza. Megfogalmazza arculati jellemzőiket és helyi értékeket, megjelenít a minőségi településképhez illeszkedő sokféle, izgalmas építészeti elemet. Ugyanakkor a kor vívmányainak és nagyléptű fejlődésének is eleget kíván majd tenni bővíthetőségével, lezáratlanságával. Korunk újabb csodálatos építészeti elemeinek és épületeinek ugyanis helye van közösségünkben, mivel szebbé, büszkébbé tudja tenni az itt élők életét és környezetét.


Kovácsné Kelemen Gertrúd
Polgármester

Csatolmányok