Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tájékoztató jegyző kinevezéséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Vincze György jegyző halála miatt a Bői Közös Önkormányzati Hivatal jegyzői állás helye betöltetlen lett. A megüresedett tisztség betöltése érdekében a Bői Közös Önkormányzati Hivatalt fenntartó polgármesterek álláspályázatot írtak ki. A pályáztatási eljárás érvényes és eredményes volt. A Bői Közös Önkormányzati Hivatal jegyzői feladatainak ellátására, 2023. június 1. napjától határozatlan időre, Csajbi Lívia aljegyzőt nevezték ki a polgármesterek.

Csajbi Lívia a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Államigazgatási karon végzett igazgatásszervezőként. Pályafutását 1997-ben kezdte a sárvári Polgármesteri Hivatalban.2006-tól a Meggyeskovácsi polgármesteri hivatal jegyzője volt. 2013-től Szelestén dolgozott jegyzőként. Az átszervezések következtében a Bői Közös Önkormányzati Hivatalnál 2015. január 1. napján kezdte meg a munkáját. 2015. augusztus 16. napjától látta el hivatalunk aljegyzői munkakörét.

Az idei évben saját munkakörének ellátása mellett – a jegyzői állás betöltetlensége miatt – jegyzői feladatok ellátásával is megbízták. Feladatát becsületesen, jogszerűen, a változásokra való nyitottsággal és csapatmunkával látja el. Az előbbi említett több éves elhivatott szakmai munkája alapján a Bői Közös Önkormányzati Hivatalt fenttartó önkormányzatok polgármesterei alkalmasnak találták a jegyzői tisztség betöltésére és kinevezték a Bői Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjének.

Vezetői kinevezéséhez szívből gratulálunk és eredményes, sikeres munkát kívánunk neki!

Bői Közös Önkormányzati Hivatalt fenntartó polgármesterek