Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nemzetközi Rendi Tájékoztatót küldött Dr. Nagy László

István király hadizsákmányát képező  Szent György csontereklye Répceszentgyörgyre történt bevonulásáról szóló videó filmnek a youtube csatornára történt felhelyezéséről.

Hölgyeim és Uraim!

Az elmúlt két hónapban elkészült   István király hadizsákmányát képező  Szent György lovag, nagyvértanú, katonaszent csontereklyéjének  2021. aug. 21-én Répceszentgyörgyre való bevonulásáról  szóló videó filmünk. Örömmel tölt el,  hogy   ez a film  tovább erősíti szülőfalum Répceszentgyörgy  egykori tekintélyét ,sőt talán a jövőbe vetett hitét is.

Sok évtizedes magyarságvédelmi munkám tapasztalatai nem hagynak kétséget a tekintetben , hogy a mai kor sajátosságai miatt a magyar értelmiségnek pártfogásába kell vennie a magára hagyott falvainkat , hogy Szent István országa a mérhetetlen rombolások ellenére élő organizmusként vallási, gazdasági  és kulturális értelemben  is fennmaradhasson és talpra állhasson . Ez a videó film ennek megfelelően  a nemzeti összetartozásunk fontosságát és a múlt tiszteletét kívánja szolgálni lelki és fizikai ráhatásaival  egyaránt.

Meggyőződésem, hogy a hiteles civil szervezetek lesznek a jövőben az egyházaknak a magyar nemzetpolitikának is legfontosabb szövetségesei  és erősítői is. És fel fog gyorsulni a városokból a falvakba való  kiköltözés folyamata az értelmiségi és a vállalkozói körök részéről is.

A film itt nézhető meg:

Szívélyes üdvözlettel:     

Dr.Nagy László sk
Szent László lovag,
Rendi kormányzó,
Répceszentgyörgy Diszpolgára.